Ons team

Oxypoint werd opgericht in 2011 door Dirk Borgonjon en Philip Hendrickx van de Universiteit Antwerpen en heeft als missie de zuurstoftherapie in hospitalen substantieel te verbeteren door zowel het patiëntcomfort van de zuurstoftoediening te verhogen als de kosten van zuurstof-verspilling met traditionele debietmeters te verminderen. Meer dan 20 hospitalen, waaronder verscheidene referentie-hospitalen, hebben reeds de innovatieve zuurstof debietmeters van Oxypoint gekocht. Vandaag zijn er 5 werknemers en Oxypoint plant een verdubbeling van dit aantal binnen de 15 maanden.

Wout square

Wouter van Roost

CEO

Wouter heeft een breed opgebouwde ervaring over verschillende industrieën heen met specialisatie in marketing, innovatief denken en strategie ontwikkeling.  Bij Oxypoint ondersteunt hij de groei- en transitiefase voor internationalisering en digitalisering als CEO.

+32 (0)478 99 52 06

Philip_Square

Philip Hendrickx

Oprichter – COO

Geïnspireerd door de opstart van 10-tallen startups voor de Universiteit Antwerpen, heeft Philip samen met Dirk besloten een eigen spin off bedrijf op te richten.

+32 (0)496 03 27 76

Dirk square

Dirk Borgonjon

Oprichter – Technisch beheerder

Dirk was hoofdtechnicus op Universiteit Antwerpen en het UZA voor meer dan 20 jaar. Gedurende die tijd begeleidde hij patiënten die thuis zuurstof gebruikten en is uit interesse in zijn vrije tijd zuurstof doseersystemen gaan samenstellen.

+32 (0)486 44 51 62

Niels square

Niels Pintens

Sales, R&D en Logistics

Niels zet zich dagelijks in voor de stroomlijning van R&D activiteiten, ziekenhuisstudies, ontwikkelingen en innovatieprojecten. Dit combineert hij met salesactiviteiten in Vlaanderen, welke hem de nodige inzichten verschaffen om de onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten vanuit de noden van de gebruiker te kunnen sturen.

+32 (0)473 11 45 09

Cedric

Cedric van Steenkiste

Productontwikkelaar

Cedric is een productontwikkelaar met een frisse kijk op de zaak. Hij focust zich hoofdzakelijk op de technische/menskundige aspecten binnen het werkveld. Dit gaat van het in kaart brengen van specifieke marktnoden (met ziekenhuisbezoeken in Vlaamse regio ter validatie) tot het genereren van innovatieve technische oplossingen.

+32 (0)474 26 03 60

Jorg

Jorg De Troyer

International Sales Manager

Jorg heeft reeds 18 jaar aan multidisciplinaire ervaring opgebouwd binnen het commerciële luik van de MedTech sector. Hiermee brengt hij een schat aan verkoopservaring naar het team. Bij Oxypoint focust Jorg zich op de verdere geografische uitbreiding van de salesactiviteiten en stuurt hij het salesteam aan om de commerciële doelen te bereiken.

+32 (0)485 37 27 57

IMG_5172

Steve Vanroelen

Benelux Sales Expert

Steve is reeds 16 jaar actief in de verkoop van medische producten binnen de zorgsector. Met zijn jarenlange opgebouwde ervaring en vakkennis, vult hij het salesteam perfect aan. Bij Oxypoint zet Steve zich in voor de uitbouw van de salesactiviteiten in de Benelux.

+32 (0)470 74 78 15

Missie

Geoptimaliseerde O2-therapie ten voordele van patiënt, ziekenhuis en milieu.

Waarden

Oxypoint staat voor zorg, duurzaamheid, milieubewustzijn en innovatie.

Over ons

Oxypoint is de ziekenhuispartner voor zuurstoftherapie

Contact

Oxypoint
info@oxypoint.eu

Philip Hendrickx
+32 (0)496 03 27 76

Dirk Borgonjon
+32 (0)486 44 51 62

copyright 2016 Oxypoint I Jobs I Gebruiksvoorwaarden I Alle rechten voorbehouden I Gepatenteerde technologie

FIT_Endorserlogo

Menu